مجتبی همتیفر درباره آمار کودکستانهای موجود در کشور گفت: تا وقتی که سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک تشکیل شود، نمیدانستیم چند مهد کودک، کودکستان، پیشدبستان و مشابه آن در کشور وجود دارد.
وی با اشاره به ساماندهی پایگاه داده کودکستانها (مهدکودک سابق) اظهار کرد: آمار کودکستانها تا قبل از تاسیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک به صورت کاغذی و غیرمتمرکز انجام میشد و پایگاه دادهای در این زمینه وجود نداشت.
همتیفر بیان کرد: یکی از کارهای خیلی مهم ملی که در فرآیند تطبیق مهدکودکها انجام شد، پروژه ساماندهی این مراکز بود.
رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک با بیان اینکه با سامانهای و الکترونیکی کردن فرآیند تطبیق مهدکودکها اکنون ۳۱۵۰۰ مهدکودک یا کودکستان در سازمان، پرونده تشکیل دادهاند، افزود: به طور مشخص و طبق پروندهای که در سامانه سازمان تشکیل شده است ۳۱۵۰۰ کودکستان در کشور وجود دارد که موسس آن مشخص است و فرآیندهای مربوطه را طی میکند و در ادامه نیز مکان، مدیر، نیروی انسانی، تجهیرات و نوع کودکستان طبق دادههایی که ثبت میشود در سامانه مشخص خواهد شد.
همتیفر تصریح کرد: اکنون ۳۱۵۰۰ پرونده تشکیلشده داریم یعنی این تعداد مراکز فعال هستند و ممکن است مراکزی هم باشند که تعطیل و غیرفعال شدهاند که این مراکز از چرخه خارج شدهاند.
رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک در خصوص صدور مجوز جدید کودکستان نیز گفت: فعلاً مجوز جدید صادر نمیکنیم و در دوره تطبیق مجوز کودکستانهای قبلی هستیم. چون تکلیف اولیه که در اساسنامه سازمان ملی تعلیم و تربیت برای ما تعیین شده بود، ساماندهی مراکز موجود بود.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، وی اظهار کرد: وقتی مراکز موجود ساماندهی شوند باید حریمها، عناوین، بار حقوقی و مالکیت معنوی کودکستانها نیز مشخص شود که در مراحل پایانی این فرآیند هستیم.
همتیفر ابراز کرد: امیدواریم ساماندهی کودکستانهای موجود تا آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ تمام شده و تا نیمه شهریور بتوانیم فرآیند صدور مجوز جدید را داشته باشیم که کاملاً الکترونیکی و از درگاه ملی مجوزها انجام میشود.
نظر شما